Esox Camp Sweden

Vi håller på att bygga en fiskecamp cirka 1 timmes bilresa norrut från Arlanda. Campen ligger precis invid/på vattnet (båthus) i en lugn vik med både gott om gädda och abborre. Här kommer vi ta emot övernattande kunder och erbjuda en helhetslösning med sportfiske efter gädda, aborre och havsöring.

Det kommer finnas båtar på plats, men det går även att ta med sig egen båt och sjösätta.

Campen kommer också ligga som grund för vårt utvecklingsarbete och fungera som testcenter för våra produkter.

Mer information kommer i sinom tid, nu är det fullt upp med projektering och renovering.

Planen är att ta emot de första besökarna våren 2017.

 

Havsöringsfiske Gotland

Vi fiskar mycket och gärna på den underbara ön Gotland, med sina otroliga naturupplevelser. Anledningen till att vi älskar detta fiske är att man är så nära naturen (i vattnet) utan en massa utrustning som båtar och motorer. Mer på naturens villkor. Jag som driver dittdrag.se träffade för övrigt min fru på "öjn" under en havsöringsresa för mer än 10 år sedan.

Vi hjälper gärna till med er resa till Gotland och arrangerar även rena fiskeresor efter havets silver. Har ni frågor om fiskeplatser och annat så är det bara att höra av er. Ett bra lokaliserat och trevligt boende finner man i Ihreviken med värdarna Alexandra och Claes-Göran. Här kan man gå 25 meter från sin säng på morgonen och dra upp den första öringen. Boendet är relativt enkelt med självhushåll. Vi har även goda kontakter med trevliga sportfiskare på ön som gärna tar emot gäster och visar sina hetare platser.

Produkter
Övrigt