Rullar

Vi säljer främst rullar fån Haibo. Haibo är en av de stora rulltillverkarna i världen. De tillverkar rullar via OEM åt ett flertal mer namnkunniga företag. Söker ni så ser ni att komponenter från Haibos rullar är mycket likvärdiga komponenter på andra företags rullar.  Handlar inte om att kopior utan Haibo säljer dessa komponenter.

Haibo har den senaste tiden vuxit och blivit ett populärt märke i Asien och Ryssland. De tillverkar rullar med hög kvalitet men som inte kostar lika mycket. Vi köper dirket av Haibo och håller därför ner kostnader vad gäller mellanhänder. Vi kan ta fram reservdelar och komponenter.

 

Läs mer Visa mindre

Vid sportfiske med drag med kan man välja på tre varianter av rullar, multiplikatorrullar, haspelrullar och inkapslad. Den vanligaste formen är haspelrullar. Multiplikatorrullar är något svårare och kräver lite teknink, vi fiskar multirulle vid tyngre gäddfiske, med tunga beten. Annars fiskar vi med haspelrullar. Inkapslad rulle har många startat sitt sportfiske med men vi rekomenderar även här en haspelrulle.

Produkter
Övrigt